Социални Мрежи

Тефтер "Шоколад"

Ново
5,50 лв.
Ограничена наличност

Тефтер "Шоколад" /силиконови корици/.
- 80 бели листи
Размер на бележника - 10 см. х 9 см. х 1,5 см.

Тефтер "Шоколад" /силиконови корици/.
- 80 бели листи
Размер на бележника - 10 см. х 9 см. х 1,5 см.